Най-различни страхотни ръчни инструменти за ремонтна и строителна дейност

Не е достатъчно да имате само най-добрите акумулаторни и електрически инструменти, за да завършите успешно даден ремонт или проект. Освен сръчни ръце, познания, мощни инструменти, трябва да имате и подходящ набор от по-малки инструменти, които да маркират определен момент от работата, да я продължат, да я завършат и т.н. Ето предложения за страхотни ръчни инструменти, които трябва да са част от работния екип на всеки майстор, и които можете да намерите в асортимента на Войнишки.

 

Мултифункционален осцилиращ инструмент – започваме с това сложни наименование, просто защото е страхотен инструмент като осцилиращо средство, което идва с куп аксесоари. Използвайте го за рязане, шлифоване, остъргване, като просто заменяте приставките.

 

Комплект отвертки – ако старият ви комплект е половината изгубен, илипросто материално остарял, един нов набор от отвертки в различни размери и различен тип е точно попадение. Изберете с подсилена и ергономична структура и форма.

 

Комплект акумулаторни инструменти – бормашина и винтоверт. Тези комплекти ви осигуряват на по-добра цена набор от много полезни и приложими инструменти, които можете да използвате в среда където няма електричество.

 

Макетен нож – от разопаковане на кашони, до правене на бързи разрези в работилницата. Острота, бързина, ергономична форма.

 

Комплект клещи – модели в различна форма и големина и различни функции, подредени в един калъф, така че да ви  послужат във всякакви работни ситуации.

 

Нивелир и рулетка – поставяме ги заедно, защото просто са класика. Те могат да се полезни в най-различни ситуации и понякога са най-добрия приятел на майсторите.

 

Изолирбан, тиксо, сигнален маркер, фазомер – май доста превишихме бройката на колекцията, която трябва да попълните. Не това е важното обаче. Въпросът е когато избирате ръчни инструменти, които са допълнителна дейност към основния труд, трябва да подхождате също с толкова голямо разбиране и внимание, колкото и към моделите професионална техника, които пазарувате. С тези малки ръчни инструменти, работата ще бъде свършена както подобава.