Вземане на бърз кредит без поръчител и само срещу лична карта

Прозрачност, специално отношение и индивидуален подход, максимална сигурност и най-вече пари навреме. Тези няколко стълба са в основата на професионалните и максимално открити отношения между нас и нашите клиенти. Именно тези гаранции ни позволяват да кажем, че има защо нашите клиенти да са толкова много и да ни имат доверие. Бързите кредити само срещу лична карта, без да е необходимо да се предоставя гарант, а само лична карта вече не са нещо необичайно и определено са доста търсен и необходим продукт на пазара в България. Фирмите, предлагащи този вид кредити не са малко и съответно услугите и условията често се различават. Това, с което ние можем да се гордеем, е максималната откритост на процедурите за отпускане на бързи кредити и това, че клиентите ни винаги остават доволни от коректността и личното отношение, което можем да им предложим и ни отговарят със същото.

Ето как можеш да получиш кредит без да имаш поръчител, а само и единствено валидна лична карта

Ние предлагаме два вида кредити на своите клиенти — „Кредит до заплата“ и „Потребителски кредит“. Първият вариант е със срок на връщане 30 дни, а вторият позволява клиентът да прецени на колко вноски да върне своя заем за периода от 3 до 24 месеца. След като направиш своя избор следва да се попълниш своето онлайн заявление в нашия сайт с актуалните данни от своята лк и да определиш размера на сумата, която ти е нужна, за да може от там калкулаторът в нашия сайт да ти покаже цялата информация, която ти е нужна относно твоя кредит. В случай, че не си сигурен какво точно ти е необходимо можеш да потърсиш наш сътрудник по телефона или да ни пишеш в чат формата в реално време.

За продуктите на Credotorio.eu

Нашите клиенти трябва да са наясно с няколко неща. Бързите кредити от creditorio.eu и всеки документ, който се предоставя или се изисква от нас е изцяло съобразен със законодателството в България. Нашата цел е преди всичко клиентите да бъдат удовлетворени и да получат именно услугата, която им е необходима според техните изисквания и възможности. За получаване на заем от нас не е необходимо да се предоставя гарант, а също така процедурата е без поръчител. Посещение в различни офиси и чакането на опашки е нещо, което ние се постарахме да спестим на нашите клиенти. По този начин разглеждането на заявленията е безплатно, а нашият кредит до заплата е с 0% лихва за гратисния период, предвиден за нашите клиенти.

Creditorio (Кредиторио) е сайт-каталог, в който може да сравните всички предложения за кредити от 50 до 5000лв. Ще научите и полезна информация относно условията за различните видове кредити, процедурата по кандидатстване, лихвените проценти и тарифните планове. Небанковите и банковите институции в сайта са с удостоверения от Българска народна банка и Комисията по финансов надзор. Адрес за кореспонденция: ул. Тодор Каблешков №1, град София.

Какви са стъпките и какво трябва да знаете

Стъпките, които е необходимо да се предприемат са лесни и бързи с идеята, че ако имаш затруднение по пътя винаги сме насреща, за да съдействаме с информация, съвет или разяснение. Всичко се случва онлайн, защото по този начин клиентите ни от цялата страна могат да имат достъп до нашите услуги и да получат своите пари навреме от всяко място в страната и по всяко време на денонощието. Единствените условия са желаещите да кандидатстват за кредит при нас да имат навършени 18 години и да разполагат с валидна лична карта. Следва разглеждане на заявлението, което също е максимално ускорено, уведомяване на клиента, че е одобрен за съответната сума и изпращане на договор, който също се подписва онлайн, с цел бързото и лесно получаване на необходимите средства.

Сигурност и доверие

Защитата на личните данни на нашите клиенти е наш стопроцентов приоритет, заедно с коректността, прозрачността и даването на широк избор на нашите клиенти. Използваните от нас системи за сигурност и защита са от най-ново поколение, защото именно това е начинът да сме сигурни, че ще предоставим най-качествената услуга, най-бързо и при най-добри условия. Нашата цел беше да станем най-добрите на пазара и успяхме да я постигнем. Сега се стремим не просто да останем на върха, а да градим нови върхове за нашите клиенти, оставяйки последната дума на тях.

Add a Comment