Успелият мъж се нуждае от луксозен часовник

мъжки часовници

Едно масово схващане гласи, че всеки успял мъж трябва да притежава и да носи мъжки луксозни часовници. Можем спокойно да добавим две неща – всяка успяла жена трябва да носи дамски елегантен модел. А защо не и всеки мъж, бил той успял или не, също спокойно може да заложи на марковите модели циферблати. Не бива да се забравя, че има много маркови луксозни часовници за мъже с цени, които не са по джоба на всеки. Случва се дори много мъже с възможности да се колебаят да закупят часовници с цени, които са от порядъка на хиляда лева. За всички тези мъже можем да кажем, че те се притесняват да не изглеждат, като сноби и надуто в очите на околните. Но в края на краищата всеки има своя избор и желания. Има мъже, които до педантичност държат на своята визия и мнението на околните. Има такива, които са по-практични и търсят по-бюджетни модни аксесоари.

Богатите и преуспелите представители на силния пол нямат големи колебания дали да оставят огромна сума в магазин за часовници в София или пък да заведат половинката си на почивка за същите пари. Те определени могат да си позволят и двете неща. На всички тези господа можем да кажем само, че колкото по-скъп е един ръчен часовник, толкова по-голям престиж и стил носи той. Това е магията на тези прескъпи луксозни часовници и тяхното значение за положението в обществото.

Не бива да се пренебрегва фактът, че едни часовници Армани например не са просто уред, който измерва минутите. Отдавна те са се превърнали в моден аксесоар. Мъжете на свой ред не разполагат с толкова голям арсенал от модни решения, както дамите. Всъщност мъжете могат да обогатят своята визия единствено с ръкавели от скъп материал, щипка за вратовръзка и с качествени и луксозни часовници.

Носенето на луксозни модели часовници може да ви свърже с времето и историята. Всеки един ръчен циферблат за китка предлаган в колекцията от часовници Rado е плод на дългогодишни проучвания и работа на много инженери. Тяхната единствена цел е била да съберат в ограничено пространство множество елементи, които да работят безотказно дълги години. Въпреки модерните технологии и до голяма степен механизираното производство на редица продукти, до ден днешен се пази традицията от минали епохи едни оригинални часовници да се произвеждат изцяло на ръка. Това изисква невероятна прецизност и умения. Да носите подобно произведение на изкуството на своята китка е привилегия, която си струва до последната стотинка.

луксозни часовници за мъже

Естествено, когато говорим за луксозни часовници трябва да поясним, че това е субективно и разтегливо понятие. Всеки мъж има собствен вкус, усещане и поглед над нещата. За един проуспял бизнесмен това може да бъде модел за 3000 лв, а за голям магнат това може да бъде модел за 30000 долара.

И все пак разгледайте предложенията на марки като Alexander Shorokhoff, Tissot, Raymond Weil, Laco, Eternaq, Ebel, Kronsegler, както и много други, за да добиете истинска представа за това, какви са модните тенденции при съвременните луксозни часовници за младите господа.