Предимствата от това да вземеш онлайн кредит

Бързите заеми онлайн са все по-предпочитан продукт, защото е по-лесно, по-удобно и одобрението е максимално бързо. Все пак съществуват няколко характерни спецификации, на които всеки трябва да обърне подобаващо внимание, за да не остане излъган в своите очаквания.

Ето и кратък списък с основните от тях:онлайн кредит

  1. Общи условия – винаги, когато сключвате каквато и да било сделка запознаването с общите условия е напълно и 100% задължително. Пропуск в този аспект може да ви остави много горчиви спомени.
  2. Лихвени проценти – няма какво да се заблуждаваме ускорената процедура при отпускането на бързи кредити си има своята цена, а тя е по-високия лихвен процент при подобен тип кредитиране, което обаче в крайна сметка клиентите приемат като напълно резонно.
  3. Обем на бързите кредити– техния размер рядко надвишава 2000 лева, тъй като те са доста рискови и компаниите, не искат да отпускат по-големи обеми от финансови средства с оглед на рентабилността на кредитите като цяло.
  4. Срок за погасяване на онлайн заемите – тук също властва минимализма. Рядко ще намерите бърз кредит в интернет, който да може да бъде погасен в срок, по-дълъг от една година.
  5. Минимален обем документация – много компании се кандидатства само с лична карта, като така се опростява значително цялата процедура, но все пак проучете и този въпрос (първа точка ще ви помогне да разберете процедурата в детайли).
  6. Кредитите онлайн могат да бъдат от сериозна помощ, но могат и да костват много на кредитополучателя, така, че преди да обмислите тегленето на подобен тип заем, то си дайте ясна сметка дали ще можете да го върнете. Дори и да не успеете да погасите кредита по план обмислете алтернативни варианти.

Преди 2 месеца на пазара се появи нов играч в нишата с бързите кредити. Името им е Credit Podkrepa. Като цяло сайта им е доста удобен като фукционалност и дава възможност на потребителите бързо и удобно да завяват кредити само с 1 клик. Представените фирми в сайта им са регистрирани о БНБ като финансови институции и са регистрирани от ЗЗЛД като администратори на лични данни. Кандидатстването за заем става само с лична карта и не е необходимо да имате гарат за него.

Бързи кредити от небанкови институции

В България има няколко вида кредитиране, но бързият кредит си остава най-добрият вариант, ако ви трябват спешно пари на заем без поръчител. При небанковите финансови компании съществува и многообразие при отпусканите бързи кредити с цел да се удовлетворят всички потребителски нужди.

За банковите кредити у нас трябва да се набавят безброй удостоверения дори ако желаната сума е само няколко стотин лева. При бързия кредит от небанкова компания е без значение, каква е големината на сумата, стига да сте надежден платец можете да си го позволите. При подаване на заявление за онлайн кредит в рамките на 20 минути, ще получите заема, който ви е нужен.

Ето и малко съвети: 10 неща, които трябва знаете за бързите кредити

Различни модели на кредитиране у нас предоставят и банките, но това са компании, които имат услуги като кредити/влогове, а административните спънки са много. На практика има два модела кредити – краткосрочни и дългосрочни.

Небанковите кредити компании отпускат основно краткосрочни заеми до няколкостотин лева, които могат да бъдат взети в рамките на няколко минути, а вие трябва да възстановите за няколко месеца.

По-различните кредити има и различни изисквания, затова намерете време и проучете най-идеалният вариант за взимане на кредит. Не се отегчавайте, това не е скучно и неприятно, проучването става мигновено, като може да употребите кредитните калкулатори, които са на разположение на сайтове на лицензираните финансовите фирми.

За да вземете кредит, просто попълнете онлайн формуляр и го подайте, ако отговорът за усвояване на заема е „да”, тогава парите ще постъпят по вашата сметка почти веднага, можете да ги получите и на ръка.

Credit Podkrepa оперира на територията на цяла България, като основните центрове са София, Бургас, Варна и Пловдив.

Актуални оферти от Credit Podkrepa:

Add a Comment