Парфюми, характери и техните зодии

Маркови парфюми
Изключително любопитна е свързаността, от астрологична гледна точка, на различните хора и основните черти от техните характери. Още по-интересни са зависимостите при избор на парфюми според зодията. Не е случайно, че много хора харесват определени аромати и определени маркови парфюми и при едно по-широко изследване става ясно, че макар и пренебрегвана астрологията се намесва и по отношение на избора както на дамски аромати, така и на мъжки аромати.

На много от нас се е случвало наши приятели да ни правят компания докато избираме новия си парфюм и колкото и близки приятели да сме човекът отсреща харесва аромати на парфюмната вода, тестера или одеколона, които ние не можем да понесем, камо ли да използваме. Основните разлики идват от това, че на зодиакално ниво ние се допълваме с нашите близки по определени черти. Както знаем зодиите се разделят на земни, водни, въздушни и огнени.

Земя и вода се привличат и имат нужда едни от други, но когато земна зодия получи за подарък оригинални парфюми с аромат на иланг, вместо подходящите сандалово дърво или индийско орехче, определено няма да им допадне колкото и да е известна марката на този парфюм. За сметка на това водната зодия би била във възторг.

Същото важи и при други подобни колаборации. В общи линии, изборът на аромат за подарък, без значение дали са дамски парфюми или мъжки парфюми, е много труден въпреки добрите ни намерения. Единствения вариант да не се окаже, че сме дали маса пари за маркови парфюми, които са ни харесали, но отсрещната страна не може да скрие гримасата и неприятното усещане от аромата, който се оказва неподходящ.

В случай, че все пак сте решили да направите подарък на любимия и този подарък е нов мъжки аромат, какъвто не е използван до сега, бъдете внимателни. Проучете вкусовете на получателя и по възможност му купете нещо, което знаете, че ще хареса или вече е използвал. Нещо повече, ако разполагате с тази предварителна информация можете преспокойно да намерите и маркови парфюми на ниски цени онлайн.

Намерите добър сайт за парфюми като https://dolce.bg/ и много от проблемите ви и притесненията ви ще отпаднат веднага.