Осигурете си допълнителен комфорт в банята с биде

Бидето е вид електронен или механичен уред, който се използва с хигиенична цел след ползване на тоалетна. Бидето може да бъде използвано вместо тоалетна хартия и може да бъде много по-хигиенично решение от нея. Това твърдение  е подкрепено от хора, които имат и ползва биде в банята си.

Контролът върху бидето става по изключително лесен начин. То може да бъде настроено според нуждите на потребителя. Всеки сам може да регулира силата на струята, температурата на водата, затоплянето на седалката и други екстри.

Бидето може да ви осигури допълнителен комфорт благодарение на неговата хигиенична функция. Колкото до конфигурацията и функциите му, те са създадени така, че освен регулирането на температурата и силата на водата, потребителят има възможност да позиционира и пръскалките, така че водната струя да бъде насочена по желания начин и посока.

Бидето се появява с една единствена идея: да замени изцяло използването на тоалетната хартия, но най-вече за да гарантира безупречна хигиена. А това е наистина незаменим комфорт, тъй като за целта не се налага използване на ръцете.
Освен това някои модели бидета разполагат с подсушаваща функция. При тях водната струя, която се използва за измиване се заменя с въздушна и по този начин бидето в банята осигурява допълнителен комфорт. Това е още един плюс на бидетата, които напълно изместват тоалетна хартия. В случай, че попаднете в помещение с подобно биде и в близост до вас има кърпа, трябва да знаете, че тя се използва за подсушаване на ръцете, ако сте ги намокрили.

Всички тези функции на бидето, които току що разгледахме: регулиране на силата и температурата на водата, насочването на пръскалките и подсушаването, са основните възможности на този уред. Наред с тези функции, бидето предлага и други възможности: самопочистваща се мултифункционална пръскалка, филтър за прецизно пречистване на водата, меко затваряне на капака, антибактериална седалка и др.

Източник: https://vsichko-za-baniata.com/sanitaren-fayans/bideta