Най-лесният начин за регистрация на фирма

Традиционно има два начина за регистрация на фирма– да го направите сами или да използвате нечии услуги за това.

При втория вариант имате избор между адвокат или счетоводител. Почти всички адвокатски кантори и счетоводни къщи предлагат тази услуга. Откриването на фирма не е трудна задача. Може да се справите сами и това да ви излезе доста евтино, защото ще вложите вашето време и труд, а ще платите само задължителните такси. Но ако времето и трудът ви са по-ценни от няколко десетачки, то по-добре наемете фирма да извърши регистрацията вместо вас. При този избор има и друго предимство – човек не може да знае всичко и Вие може да допуснете грешки или да вземете решения, които по-късно ще се окажат не толкова добри, затова по-добре се доверете на специалисти.
Нали помните … „евтин на брашното, скъп на триците“. По-добре отделете няколко десетачки за хонорар и регистрирайте фирмата си лесно и сигурно.
Ако решавате да ползвате услугите на специалист, то по-добрият вариант е да изберете счетоводна къща.

Защо да изберете счетоводна къща за регистрация на фирма?

5 важни причини:
1. Цените на счетоводните къщи за тази услуга са по-ниски. Адвокатите работят по установена тарифа, счетоводните къщи сами формират стойността на услугата си.

2. Счетоводните къщи дават едно голямо предимство в повечето случаи като бонус – предварителна консултация от счетоводна гледна точка. А това е много важно при избора каква фирма да регистрирате – ЕТ, ЕООД, ООД… и т.н. Разбира се, важно е и за бъдещата ви дейност.

3. Често счетоводните къщи предлагат комбинирани услуги с допълнителни бонуси – при регистрация на фирма чрез тях – безплатен печат или друга безплатна услуга.

4. Счетоводителите имат богат опит за управлението на финансите на фирмите, а адвокатите се занимават с богата гама от правни направления и трудно може да разберете доколко са специализирали във фирменото и административно право.

5. Ще си спестите много време, негативни емоции и общуване с чиновници.

Пожелаваме Ви печеливш бизнес и много творчески идеи!