Мога ли да изтегля бърз заем без лихва


Да, в наши дни няма пречка да кандидатствате за бърз заем без лихва. Много небанкови институции за бързи кредити предлагат такъв вид промоции, от които може да се възползвате. Безлихвените заеми не са новост у нас и много хора вече се възползваха от тях. По този начин кредиторите показват своето уважение към клиентите и презентират различните си услуги.

Разбира се, когато става дума за бърз заем без лихва, мнозина смятат, че има нещо нередно в тази работа. Българинът е склонен да се съмнява във всичко, още повече що се касае до получаване на пари, банки и кредити. Истината за бързите кредити без оскъпяване е, че те се предлагат с рекламна цел. Обикновено те са еднократни или важат за определен месец.

Тепърва стартиращите компании за бързи заеми предлагат кредити без лихва, понеже искат да се сдобият с клиенти. Естествено, и тук важат специални правила и условия за връщането на кредита в срок. Ако тези правила не бъдат изпълнени, то следва да бъде прибавена т.нар. наказателна лихва, която потребителят дължи заради ненавременното погасяване на дълга.

Ако искате да се възползвате от оферта за бърз заем без лихва, е добре да научите каква е политиката на кредиторите спрямо срока, за който теглите кредити и начините за връщане на парите. В повечето случаи се съставя гъвкав погасителен план с равни вноски и без скрити такси. За период от месец или повече вие трябва да внасяте редовно пари по кредита ви.

В заключение
Не се съмнявайте във фактите. Бърз заем без лихва съществува и е предложен от не една или две фирми за бързи кредити. Получавате парите си навреме и по удобен за вас начин, така че да ги използвате по предназначение. Ако си върнете дълга в срок, ще платите точно толкова, колкото сте изтеглили и нито стотинка повече. Вие решавате, дали ще изпробвате този вид финансиране или не.