Кредитният продукт- „заем до заплата“

Кредит до заплата без лихва – съществува ли или не подобно явление?

Едно от най-сериозните притеснения на гражданите, на които се налага да потърсят пари на заем си остават лихвените ставки на банките или кредитните компании. Днес ще засегна един уникален за България случай, който дава възможност на хората да получат нужните им средства, без да се налага да заплащат лихва за тях. Не вярвате ли? Прочетете повече за това по-долу в публикацията.

Кредитите у нас

портмоне със заплата
Когато парите не стигат а заплатата няма да дойде скоро…

У нас банките със своите картели и порочни тайни практики значително допринесоха за това хората да са много скептични към всякакви заеми. Все пак бързо развиващия се сектор на „бързите кредити“ у нас стана предпоставка за жестока конкуренция между небанковите институции в сектора на микрокредитирането, което от друга страна се оказа в голяма полза за крайния потребител.

Нека обаче се върна към т.нар. безлихвени кредити. Да такива заеми вече масово се предлагат у нас,  Заемко например предоставят на своите клиенти голямо разнообразие от заеми до заплата, които са с 0% лихва. Липсата на скрити условия е нещо, което трябва да подчертаем, защото идеята за безлихвен заем на пръв поглед изглежда доста странна за това, което сме свикнали да наблюдаваме в България.

Какви са условията

Все пак има явни условия, които трябва да покривате, за да можете да получите своя бърз кредит без лихва, и те са: необходимо е да сте с постоянна месечна заплата, да сте пълнолетен и по възможност да нямате лоша кредитна история. Размера на желания кредит избирате Вие. Обикновено повечето фирми дават заеми без лихва от 50 до 800 лева и периода на погасяване е между 15 и 45 дни. Аз лично съм взимал няколко пъти безлихвен кредит до заплата през сайта на Версура, и винаги съм оставал доволен. Те работят с почти всички фирми за бързи кредити в България.

Първи кредит без лихва

Повечето фирми отпускат кредити без лихва само ако теглите за първи път кредит от тях, за следващите кредити се начислява лихва. Все пак, ако вече един път сте използвали подобен заем, то не се притеснявайте, ако сте били лоялен платец към на компанията т.е. сте си погасявали предишните заеми в срок, текущия заем, които вземете ще бъде с по-ниски лихви или други преференциални условия.

Кредитите до заплата са добро решение при нужда от пари до получаване на месечното възнаграждение.

Може да кандидатствате за бърз кредит без лихва до заплата в Версура БГ

Новина от Капитал:

Според срока на кредитите преобладават тези над пет години, като също отчитат двуцифрен ръст – увеличават се с 19% на годишна база до 1.053 млрд. лв. Нарастването им е с по-малко в сравнение с предходното тримесечие, когато е било 20.6%. В същото време годишното увеличение на типичните бързи кредити, т.нар. до заплата – малки суми за кратки срокове, които в статистиката се отразяват със срокове до една година, се ускорява и през четвъртото тримесечие е 15.7% (при 13.9% годишен ръст през третото). Техният обем е 565 млн. лв.

https://www.capital.bg/biznes/finansi/2018/02/19/3132445_burzite_krediti_zabaviat_rasteja_si/

Add a Comment