Кредити за нелоялни клиенти

портмоне със заплатаАко кредитната ви история в Централния кредитен регистър е влошена по някаква причина, не е нужно да се отчайвате. Да, някои банки може да ви откажат заем, но това не означава, че никой няма да ви даде повече пари. С този пост ще ви дадем някои идеи как да получите кредит с лоша кредитна история или кредитна задлъжнялост.

Кои са длъжниците с проблеми?

Онлайн кредитите за нелоялни клиенти са едни от най-специфичните кредитни продукти. Проблемните кредитополучатели са осъждани, лица под 18 години и над 65 години; хора, които са съобщили невярна информация в искане за кредит, хора с отрицателна кредитна история и хората с повече от един кредит. Относно разбирането на банковите служители, неподходящата кредитна история и наличието на просрочени задължения по един или повече заеми. Длъжниците с най-големи проблемни задължения са тези, във връзка с които кредиторът е подал жалба пред съда и техните задължения са прехвърлени към частен съдия изпълнител.

Как и къде да получите заем с лоша кредитна история?

Бързите кредити за хора с влошена кредитна история се отпускат от някои заемодатели, но при тях се плащат по-високи лихвени проценти. Специалистите препоръчват първо да се свържете с Централния кредитен регистър, за да проверите състоянието на кредитната си история. Веднъж годишно може да се направи безплатно.Експертите съветват да си направите справка в ЦКР и предварително да се информирате колко точно е лошо вашето положение.

Преди да кандидатствате в банка или кредитна компания, за да получите заем за нелоялни клиенти, следва внимателно да прецените шансовете си. Служителите на банката първо проверяват кредитната история на кредитополучателите и след това наличието на фиксиран, стабилен доход.

Регистърът съхранява всички данни за кредитополучателите, като по-ранни кредити и може да разберете дали сте спазвали датите за погасяване на дълговете си. На тази основа големите банки извършват кредитирането на обществото.