Кредит без доказателство за доход

Нямате документ за заплата, но искате кредит? Няма проблем! Вече не е необходимо да се редите по безкрайни опашки и да обикаляте от един банков офис в друг. Заемът без доказателство за заплата е този, който ви помага да преодолеете всякакви финансови затруднения. С него може да материализирате личните си проекти, които чакате отдавна да завършите.

Кредитните компании предоставят заеми с фиксиран лихвен процент, с които вече можете да реализирате абсолютно всеки план. С тяхна помощ можете бързо и лесно да преодолеете всяка финансова трудност.

При небанковите заеми има по-малко бюрокрация и всичко се случва напълно онлайн. Много небанкови дружества у нас предлагат кредит без доказателство за заплата. Кредитът е от групата бързи кредити и при него вие не трябва да доказвате, че работите от определен срок на текущата си длъжност, както и че получавате регулярно доход по трудово взаимоотношение.

Кредит без доказателство за заплата, наскоро започна да става все по-популярен вид кредит. Много работодатели не дават на работниците си документа навреме, когато те го изискват, а други хора работят на черно. Това са сред най-често рещаните реални причини, заемодателите да се интересуват конкретно от този вид заем без изискван за служебна бележка.

Той започва от малки суми от 200 – 300 лева и може да достигне до няколко хиляди лева. В зависимост от собствените си възможности, можете сами да изберете периода на погасяване на кредита, но условието е този период да не надвишава пет години. Ако имате стабилен доход, като заплата или пенсия, можете бързо да получите кредит без доказателство за заплата.

Какви са ползите от кандидатстване за кредит без заплата? Едно от най-големите предимства на кредита е, че ще получите желаната сума пари без излишна бюрокрация и без да се налага да ходите никъде. Може да получите парите без да излизате от вашия дом, защото всичко става онлайн, бързо и лесно. По принцип за заем без документ за заплата ви трябват само документ за самоличност, минимален брой документи и да отговаряте на минимални условия.

Източник: https://vsichki-krediti.com/