Какво ще открием в модерната баня

В  модерна баня веднага ще ви направят впечатление ред лъскави аксесоари и странни на пръв поглед джаджи. Не това,обаче,са основните неща,които на практика правят от едно санитарно помещение съвременна баня.

На първо място-това е перфектният ред и организираност.Обмислете много внимателно как ще подредите обзавеждането в банята. Избирайте мебели в изчистени тонове и класически или авангардни линии.Определено предпочитайте качествения фаянс за санитарните инсталации. Доверете се на гранитогреса,за да защитите пода и стените на помещението. Те ще изглеждат идеално гладки,лесно ще ги почиствате и ще подсилите луксозния ефект в общия вид.

Помислете за цвета на банята

Модните тенденции ще ви дадат много идеи за цветови варианти .Не забравяйте,че изборът на основен тон е тясно свързан с големината на стаята. Големите просторни бани ви позволяват да експериментирате с комбинации от нюанси.Не така стоят нещата с малкото, скромно помещение. Колкото по-ограничени са размерите,толкова по-обрано трябва да е обзавеждането ви.Същото се отнася и за цвета на плочките-избирайте ги в светли,ефирни тонове,за да не се стесни оптически пространството. За да сте в крак с модата,поставете контрастни плочи гранитогрес на пода и стените или решете всичко в бяло,меко жълто или тревисто зелено.

В модерната баня се разполагат всякакви технологични нововъведения

От душ-масажор,през хидро-вана,до джакузи с различни  функции. Осветлението е изискано и достатъчно силно,за да виждате всичко перфектно.В същото време има разлчини програми на затъмняване за моментите,в които ще си почивате приятно.

В съвременната баня ще откриете обезателно или телевизор или музикална уредба. Задължително ще присъства много добра климатична и вентилационна система.Често стените и пода ще се затоплят или охлаждат чрез електричество. Прибавете към всичко това и един сет от атоматични диспенесери за тоалетен сапун,шампоан и всякакви санитарни консумативи-и ще получите една напълно завършена и модерна баня.