Как да прекараме почивните дни с любимия човек до нас

Как да проверим силата на нашата връзка? Опитайте алтернативни начини да прекарате време заедно по време на почивните дни: сред предложените варианти със сигурност ще намерите такъв, който и двамата да харесате, и да направите романтично приключение, а връзката по-страстна.

Готварски дуел

Достатъчно е да си припомним, че храната е най-истинското оръжие за съблазняване. Обхватът на импровизацията е ограничен само от вашето въображение: можете да организирате кулинарен двубой, да се храните взаимно със завързани очи, да научите как да правите алкохолни коктейли заедно или да започнете вечер на националната кухня, за да се потопите в спомените от съвместно пътуване до Италия или Мексико … двойка с любим човек може да бъде изненадващо вълнуващо занимание, което със сигурност ще ви сближи.

Урок по танци

Според някои психолози танците трябва да бъдат в основата на терапевтичните сесии за двойки – ефектът им е толкова силен и многостранен. В танца се научаваме да усещаме настроенията и импулсите на другия, свикваме да се доверяваме отново на мъжа, оставяме го да води и да бъде лидер – с една дума, научаваме умения, които са изключително важни в семейния живот. Дори да сте твърдо убедени, че сте напълно лишени от чувство за ритъм и пластичност, не бъдете мързеливи и открийте във цялото разнообразие от стилове онази музика, към която самото ви тяло иска движение – за някого това ще бъде аристократичен валс, за някой – страстна балада. След като сте решили стила, започнете да търсите курс по танци – през почивните дни много студия провеждат открити класове и демонстрационни майсторски класове, където можете да се запознаете с основите на танца и да научите основни движения.

Пешеходен туризъм

Най-евтиният вариант, който изисква внимателна подготовка, но може да бъде идеалният начин да прекарате деня заедно: най-важното е да изберете маршрут по ваш вкус. Можете или да го съставите сами, или изберете подходящия вариант от многото вече планирани екскурзии – исторически или романтични, разходки или колоездене, ден или нощ: ще бъдете изненадани колко нови места ще откриете в такъв привидно познат град.

СПА ден

Дори вашият мъж да е от убедените скептик, той със сигурност ще хареса съвместен спа ден: съвместно къпане в джакузи, час и половина масаж и поредица от маски, кори и обвивки ще ви позволят да си представите себе си като посетители на екзотичен курорт. Резултатът е облекчаване на стреса, неоспорими ползи за здравето, плюс романтична атмосфера и възможност истински да се насладите на прекараното време заедно.