Как да декорираме дома и офиса със стикери

Декорацията със стикери е модерен и много лесен метод за пълно преобразяване на дома ви, при това без да са необходими много средства. Най-хубавото е, че не е нужно да викате майстори, а можете да се справите и сами. Поставянето на стикерите става бързо и лесно, с подръчни средства, а след това ще имате удоволствието да се насладите на един чисто нов дом.

Благодарение на новите технологии, вече можем много лесно и собственоръчно да постигнем уникална атмосфера в нашето жилище. Единственото, което е необходимо, е просто желание, малко заделени пари и ентусиазъм.

Ако сте много заети, можете да се справите и поетапно. Първо изберете стикера, който мислите, че се вписва най-хармонично в обстановката на стаята, уточнете позицията му, като се съобразите с размерите, цветовете и тематиката, след което остава да го поръчате и да изчакате да пристигне. Веднага след това можете да отделите малко време и да го залепите на желаното място, а домът ви да засияе веднага в различна светлина.

Ето и няколко практични съвета в кои помещения какви стикери биха били най-удачни.

За кухните можете да използвате изображения с различни храни, плодове, зеленчуци, както и стикери с тематични надписи.

Те веднага ще освежат атмосферата и ще направят пребиваването в помещението много по-приятно.

За детските стаи съществуват също най-разнообразни удачни предложения, на които децата ще се зарадват истински.

Ако искате да украсите личното пространство на вашата малка принцеса, може да заложите както на сладки мили животинки, така и на любими герои от анимации, замъци и други страхотни идеи.

Стаята на момченцето може да бъде разкрасена с както с животни, автомобили, така и с по-„зловещи“ изображения, като например шарж със зомбита.

Бъдете сигурни, че вашия малък палавник ще бъде очарован да има такава декорация в собствената си стая, която ще му позволява да съпреживява отново и отново любимите си сцени от детски филмчета и да измисля още интересни истории.

Що се отнася до хола или офиса, там можете да действате смело и да изберете всяка една подходяща тема, която ви харесва. Така например, стикерите със зодии са подходящи както за дома, така и за други помещения. Същото се отнася и до надписите. Просто изберете този, който най-много ви допада.