Къде да си поръчаме печат в България

Автор: GEBG

В нашата дейност често се сблъскваме с некоректни фирми, които заявяват, че изработват печати, но при комуникация с тях възникват проблеми. Един от често срещаните случаи е скритите такси – отиваме на място, но цената на печата се оказва много по-висока от обявената. В последствие печатът се оказва некачествен, лесно се изхабява или отпечатъкът му не е добър.

Последната фирма, на която се спряхме, е Модико България. Първото, което ни грабна, разбира се, е немското производство. Продуктите са с доказано немско качество на международната фирма „Модико“. Това, което най-много ни впечатли в началото, е международната им награда, която я печелят няколко години подред – Reddot Design Award.

При избор на печат е много важен качествения отпечатък – с това печатите Модико (https://modico.bg/) ни впечатлиха – плътен отпечатък с дълъг експлоатационен период. Имахме голям избор – за форма, цвят и големина на печата. Избрахме модерна визия, с която показваме професионализма и надеждността ни.

Не е необходимо да правите заявка за печат на място – може да разгледате всички налични печати в онлайн магазина на Модико, да се запознаете с компанията и да си поръчате печата директно от него. С 2 клика може да направите поръчка на печат с уникален дизайн лесно и удобно. До няколко работни дни ще Ви доставят продукта до вратата Ви – пестите време, пари и сте сигурни, че няма скрити такси.

Това са предимствата да изберете сертифициран партньор в изработката на печат. Ние сме доволни от това, че се доверихме на онлайн печати Модико.

Видео демонстрация на модел Modico M3

печат модико

Add a Comment