Идеалната баня

Едва ли има новодомец, който да не се е замислял каква ще е идеалната баня за неговото жилище. Дори и да не се нанасяме в нов апартамент,често си мечтаем в очакване на следващия ремонт, който най-после ще ни помогне да установим така желания ред в банята.

Идеалната баня е различна за всеки от нас

Тук голямо значение имат и вкуса и разбиранията за комфорт и естетика.За едни банята е място за пълен покой и релакс и има нужда да е снабдена с вана и джакузи. За други тя е мястото, през което минават набързо и затова практичността е нещото,на което най-много държат.Трети ще споделят банята с цялото семейство и сигурността и удобството за децата излиза на преден план.

Напълно нормално е да влагаме толкова емоции при обзавеждането на баня. Все пак в това интимно помещение прекарваме достатъчно време. А и непрекъснатите новости в модата ни карат постоянно да чертаем планове. Индустрията,свързана с интериора и производството на мебели е огромна и всеки ден ни затрупват с нови и нови предложения,нови и нови намаления и разпродажби-все неща,които ни карат да искаме силно да променим нещо в банята и дома като цяло.

Разбира се, само желание не е достатъчно,но пък е много добро начало! Преценявайте много добре,когато съставяте списъка за пазаруване. Помислете от какво имате нужда в банята си,доколко можете да си позволите луксозни допълнителни функции и мебели,заслужава ли си да претрупвате малката баня с излишни аксесоари и декорации,но само и само те да са там?

Отговаряйки на всички тези въпроси ,постепенно ще получите картината на идеалната за вас и вашето семейство баня.