Защо да изберете хотелско обзавеждане от производител за мебели?

Хотелско обзавежданеКазват, че нищо друго не прави толкова голямо впечатлените в един хотел колкото обзавеждането. Но не е толкова просто да се постигне изискан и зашеметяващ интериор без намесата но интериорен дизайнер, който да подбере и аранжира мебелировката. Един от основните критерии за композирането и създаването на хотелско обзавеждане е проектирането. То трябва да е не поетапно, а цялостно, тъй като хотела е като един дом, който се състои от множество помещения, в които ще се настаняват гостите, както и такива, които са предназначени за употреба от група хора, като рецепция, ресторант, лоби бар и т.нат. При мебелирането на един хотел, мотел, дори и къща за гости не бива да се правят компромиси. За да се избере правилния интериорен вариант трябва да се съобразите с общата концепция на строителство, т.е. какъв е първоначалния замисъл и стил, който задължително трябва да е идентичен във всяко едно от помещенията. Затова много интериорни дизайнери предпочита да работят с един единствен производител на мебели, който ще следва общата тенденция и това няма да повлияе нито на качеството, нито дори на най-дребните детайли.

Сигурно сте забелязали, че има доста грешки в някой хотели. Това се дължи на обзавеждането на парче. Имало  някакви легла в даден магазин, но са изчерпани и сега трябва да допълните с друг модел. Това в един хотел е недопустимо. За да си изгради репутация и висок имидж сред гостите е важно до последния детайл да изпипате нещата. Доверието в един производител, който едновременно да предложи максимално качество и добра цена наистина е въпрос на правилна организация от страна на мениджъра на хотела. За да сте сигурни, че обзавеждането ще бъде на ниво е добре да имате предвид, че мебелната фирма трябва да разполага с опитни и квалифицирани дизайнери, мебелисти и помощен персонал. Всяко едно звено се характеризира с това, че отдава своя принос за производството на пълната гама от продукти, които са мотивирани и отговорни да свършат възложената работа съобразно договореното.

Предложенията за добри български производители никак не са малко. През годините страната ни се прослави с доста добри постижения в мебелния бранш като за това доказателство е и повишаването на износа за европейски страни, САЩ и Русия.  Ето, че вече и големите хотелски комплекси залагат на българското производство с оглед на конкурентната цена и впечатляващо качество. Планирането на ремонт или предстоящо строителство на хотел несъмнено не минава без поръчка на мебели. Именно добрите фирми в мебелния бранш ще ви предоставят не един, а няколко варианта, съобразно проекта, който сте представили. Една от компаниите, която работи с водещи хотелски вериги е ЛениСтил. В платформата на производителя можете да се запознаете с най-новите изпълнени проекти, които наистина са впечатляващи. Ако искате да се запознаете отблизо с някой от тях можете да го направите на mebelilenistyle.com. Приоритетите, които добричкия производител предоставя на предприемачите е в създаването на индивидуални проекти, които са съобразени с тенденцията и идейния проект.

Да се предложат няколко варианта и да се избере този, който напълно да пасва на строителството е въпрос на много добра квалификация от страна на проектиращите мебелите дизайнери. А ЛениСтил разполага с опитни и наистина добри професионалисти, с които хотела ви ще се превърне в приказно, спокойно и приятно място, в което всички ще искат да почиват.

Не допускайте грешките, които повечето хотелиери допускат. Следвайте общия стил и в обзавеждането. Всяка едно смесване на дизайни и цветови комбинации би довело до не толкова привлекателно излъчване. Когато всички мебели са създадени в една дизайнерска линия то това се забелязва. Обстановката изглежда хармонична и напълно уравновесена, а това води до луксозна визия и уникалност. Невероятно е колко много неща трябва да се вземат предвид при създаването или реконструкцията на един хотел. В зависимост от легловата база имайте предвид, че обзавеждането е едно доста голямо разходно перо. Избора на ЛениСтил като партньор за изпълнение на мебелния проект е голямото ви предимство, тъй като цената, която ще получите за изпълнението на възложената изработка на мебели със сигурност ще удовлетворяваща. Оформянето на най-добрата оферта ще зависи от доста фактори – геометрия, сложност при изработката на мебелите, иновации, съвременни тенденции и механизми. Не бива да се пропускат и класа на основните материали, от които ще се създава колекцията от мебели.

При одобрение на един от проектите и съгласуването на офертата се изготвя договор, в който се фиксират срокове за изпълнение, етапи, доставки, плащания. ЛениСтил е уважаван производител на мебели както за дома, така и за големи туристически обекти. Независимо от това на каква сума е общия проект имайте предвид, че с еднаква педантичност се изработват всички мебели от продуктовата гама на производителя. Гъвкави условия, добри цени, високо качество – това са част от преимуществата, които получавате като клиент на добричката фабрика за мебели с безкомпромисно качество.

От проектирането до крайното завършване на проекта вие непрекъснато ще имате контрол върху изработката на мебелите за вашия хотел. ЛениСтил е реномирана фирма с над двадесет години опит в мебелното производство. Това я поставя в мебелната класация на компаниите, които се ползват с добро име и репутация между своите партньори. Останалите преимущества, които получавате като клиент на ЛениСтил са навременни доставки, безплатен транспорт до обекта и включен монтаж. Като се има предвид това, че времето винаги е водещ елемент, наистина е решаващо доставката на готовите мебели да е съобразено с договорените условия. С гаранция за качество и навременна поддръжка при необходимост експертите от ЛениСтил ще се отзоват за да изпълнят своите поети ангажименти. Доверете се на професионализма, компетентността и най-доброто качество на мебели за хотели, предлагани на българския пазар. И тъй като знаем, че да правиш бизнес у нас е доста трудно начинание добричкия производител предлага възможност за разсрочено плащане. Всички тези допълнителни детайли се описват в договор, който гарантира и на двете страни коректно и лоялно отношение.

На mebelilenistyle.com ще откриете най-невероятните модели хотелски мебели. Защото за да правиш успешен туризъм у нас е важно да разполагаш с правилните ресурси като материална база, спокоен и изискан интериор, удобни и комфортни мебели, които да впечатляват със своя изискан и иновативен дизайн.